2010-05-27

Svenskaträdgårdsbloggar.se


Idag har bloggen blivit med .se......svenskatradgardsbloggar.se men även svenskaträdgårdsbloggar.se fungerar.Tyvärr har det inte fungerat helt okej med kontakten mot blogspot, utan vissa tekniska missöden som man inte förstår. Alla kommentarer under samtliga inlägg har försvunnit och alla länkar till samtliga medlemmar har försvunnit........jag har försökt att fånga upp er alla men vissa kan jag inte se. tex. de som har gått med som medlem under kommentarer går inte att hitta. Så snälla kolla upp så ni finns med i länk listan, om inte hör av dig antingen till mailen eller skriv i medlemsboken igen.

Till er som har länkat till svenskatradgardsbloggar.blogspot.com adressen, fungerar den precis som innan så Ni behöver inte göra några ändringar i era länkar till den nya adressen.

Varför då denna ändring? För att man lättare ska kunna hitta den på olika sökvägar säger tekniska vänner och för att ingen annan ska kunna kalla sig svenska trädgårdsbloggar.

OBS!!
Vill ni tipsa om nya trädgårdsställen, nya prylar till trädgården, speciella växter eller växt tips eller annat som hör trädgården till, tveka inte att höra av dig så gör vi ett inlägg här på svenskaträdgårdsbloggar.se

Anna 

3 kommentarer:

Dreams of Clematis sa...

Grattis!!!

Så agerar en professionell tjej!
Hälsa dina vänner att det var ett bra tips!

Känner mej hedrad att få vara med här även med min lilla plätt.

Kram Len

Malin sa...

Jag vill gärna vara medlem här. Jättefin blogg:)) Har fixat länken hit från min blogg också:)

enghøj staude have sa...

hej vill gene være medlem
www.enghoj-have.blogspot.com
hilsen michael