2010-08-05

Det som inte fick hända......Nu har det hänt som inte fick hända – det stora intresset för Tusen trädgårdar har förmodligen överbelastat www.tradgardsriket.se som inte klarat anstormningen av alla som vill besöka trädgårdar på söndag. Just nu är det omöjligt att komma åt sidan. Teknikerna arbetar för fullt för att lösa problemet så fort det bara går. Vi skickar ett nytt nyhetsbrev så fort sidan är uppe igen.


Under tiden finns det nu en lista över alla trädgårdar som är öppna på söndag i Tusen trädgårdar den 8/8 kl 11-16 på www.tradgard.org under Tusen Trädgårdar och Trädgårdar lokalt.

Just nu innehåller listan namn och ort. På grund av sena uppdateringar kan det finnas en och annan felaktighet i listan men i stort är den komplett. Vi kommer att lägga ut adresserna till samtliga registrerade trädgårdar under kvällen.

Det här är naturligtvis mycket trist – för er som arbetat med era trädgårdar inför söndagen, skickat in bilder och beskrivningar och för oss som arbetat med projektet sedan i vintras.

Men – vi ser ändå fram emot söndag. Era trädgårdar finns ju där och bara väntar på besök. Flaggorna visar vägen! Nu får vi hjälpas åt att sprida budskapet från man till man och från mun till mun. Bjud in vänner, släkt och grannar, ring lokalpress och njut av den svenska trädgården!
 
Detta brev har kommit till oss som har anmält våra trädgårdar till "Tusenträdgårdar", hoppas alla kan hjälpas åt att sprida informationen.

Inga kommentarer: