2011-10-10

Det börjar arta sig riktigt bra här:-)

Nu börjar det arta sig här:-) Förra veckan saknade jag 101 bloggare, nu är det blott ett fyrtiotal! Good job, girls and boys! Såbra att ni hört anropet här:-)
De flesta har alltså hört av sig och valt en passande rubrik. Tack för att ni tagit er tid att göra detta!

Rubrikerna är tänkta att hjälpa och göra det enklare att hitta likasinnade eller andra bloggare. Av förståelig anledning går det inte att göra rubriker som är exakt anpassade för varje blogg... då måste vi ju ha lika många rubriker som bloggar:-)

trädgårdsbloggar trädgårdsdesign naturträdgård
Höstpromenad med silverblänk...

När ni gör nya inlägg så finns det nu större chans att ligga överst/vara synlig i och med att det finns flera rubriker. Det är också trevligt och särskilt bra för dem som inte är lika flitiga som andra och vars inlägg annars riskerar att stadigt ligga "osynliga" till fördel för andra mer flitiga bloggare... jaja, ni fattar säkert fördelarna:-)


Ha en sköngrön vecka!
Eller kanske mer guldig än grön...:-)

PS Snart kommer nästa nyhet att presenteras
här på bloggen...

 

.

5 kommentarer:

Kristina Bonander sa...

Hej Hillevissan.
Vilken fin nystart det har blivit. Ska nog skriva till dig endera dagen så att även min blogg får vara med. Kul med kategorin "Balkonger, slottsliv och kolonilotter". Vilken spännvidd!

Hälsningar
Kristina

Ruben sa...

Hej Hillevi!
Ville bara tala om att bilden "höstpromenad med silverblänk" sträcker sig in över kolumnen till höger (alltså "Trädgården till vardags") hos mig. Kör Firefox.

Ha det gott!
/Ruben

Anna H sa...

Hej H!

Vilket jobb du lägger ner och vad fint det blir. Det är roligt med länklistorna här där jag kan hitta nya bloggar att fördjupa mig i.

Kul!

/Anna

Pia Gustafsson sa...

Det ska bli så roligt att blogga. Härlig bild! /Pia

Snor och Glamour sa...

Hej!
Vad kul att du tagit över. Kommer att bli kanon!
Jag skulle vilja hamna under både rubrik 1 och 3 men måste jag välja blir det nr 3 "Trädgårdsinpiration, Inredning och Pyssel".
Dock bryr jag mig gärna om vad växterna heter. ;)
Ha en go dag!
Kram Ann-Louise