2011-11-12

Vem har en blogg/nätshop med Trädgårdsgrejer?

Hej där i höstmörkret!  Brrr, jag tycker det är så himla mörkt i år!! Är det inte värre än vanligt, eller är det bara jag som glömt hur det brukar vara?? Jag skulle gärna vilja ha det lite ljusare på eftermiddagarna...

I år har jag gjort slag i saken och beställt något som jag önskat hett efter de senaste årens långvariga vintrar.... En insats till öppna spisen! Jaaaa! Så vi kan elda mer ekonomiskt och behålla den goa värmen inomhus!! Nu ska här bli varmt o gott, och oändligt mysigt i vinter:-)


Och nu över till något helt annat, som det heter:
Bilden från HouseofHedda.com

 Skriver du en blogg och har en nätshop med mycket Trädgårdsgrejer? Är du medlem här redan? Då kan du ansöka om att få lägga till shopen här. Vi får se om det finns intresse och underlag för detta....
Maybe, maybe not...
Skicka ett mail med dina länkar, så ska vi kika på det och tar ställning till denna idé så småningom. Shoparna kommer att hamna under en egen rubrik.


De Tre Kriterier som du ska uppfylla är följande:

1. Du ska ha en blogg där du är aktiv och som redan är medlem här.
2. Du har en nätshop, antingen som en separat enkel blogg eller en individuell hemsida. En blogg kopplad till en fysisk butik kan också ansöka.
3. Den aktuella bloggen / hemsidan skall innehålla produkter för trädgårdsbruk eller trädgårdspynt.Ha det gott i novembermörkret alla små solstrålar! Varmkramar, Hillevi.


PS.... om du har en fin bild med tema Glädje, så skicka in den till

3 kommentarer:

Anonym sa...

Mhm.. då fick jag inte vara med då =( För jag har ju "bara" en fysisk butik / gittan (Hemtrevligt Ut & Inne)

Tankar från Trädgårdsmästarn; Hillevi sa...

Jooodå Gittan!

Skicka ett mail med länken till Butiken, jag tänker att din blogg är din nätshop även om du säljer över disk mest, så hittar säkert en o anna dig genom bloggen! Varmkram H.

Mamma Mimmi sa...

Hej Hillevissan! Det är första gången jag är inne på den "nya" Svenska Trädgårdsbloggar och vad kul att de alla initiativ som tagits. Jag fastnade speciellt för detta inlägg när jag såg hur du valt att illustrera det. Jag för min del driver webshopen Kul på riktigt som riktar sig till föräldrar som vill förse sina barn med hållbara leksaker som uppmuntrar till mer gemensam tid i vardagen. En av produktgrupperna där är just "Odla" där jag vill tända barnens lilla gnista för lusten att vara med i trädgård och odlingar. Så här års är det odlingsrelaterade sortimentet lite begränsat, men till våren kommer det åter de speciella barnfröerna från Franchi, redskap i lagom storlek och söta trädgårdsförkläden.

Bloggar gör jag till vardags på Mimmis Mammaliv och där blir det en del trädgård under rådande säsong.

Du kan väl ta dig en titt om du tycker att www.kulpariktigt.se platsar med idéen du hade. Naturligtvis vill jag oavsett gärna bli medlem här, även om trädgårdsinläggen duggar betydligt tätate under odlingssäsongen.

Hälsningar från Marie/Mamma Mimmi/Kul på riktigt