Våren är bra mycket tidigare i år än förra året. Den saken är klar. Se bara här vad jag upptäckte i köksträdgården igår! Rabarber!
Snabbt som katten hämtade jag en gammal, sprucken kruka och satte upp och ner. Här ska det blekas rabarber!
Blekt rabarber april 2011 |
Om det fortsätter att vara så här varmt, kanske vi kan se fram emot rabarberpaj redan till påsk! Så här ser det ut när de mjälla stjälkarna drivs i mörker. De kommer upp snabbare, eftersom de skyddas en del från kyla och dessutom blir de ljusare och inte fullt så syrliga. Pajerna blir himmelskt goda av blekt rabarber.
10 kommentarer:
Åh! Rabarberpaj... Bra tips med krukan!
Kram
Underbart vårtecken. Jag önskar dig en härlig helg! Zinnia
Mmmm, vad gott med rabarberpaj! Jag har också satt på en kruka på mina småttingar!
Kram
Kanske man ska testa! Ser ju vackert ut och paj är ju bara sååå gott! Kram Pia
Så vackert det är med blekta rabbisar! Hallonrött och milt salladsgrönt:-)
Måste ut och kolla min rabb, i helgen.
Kramkram H.
Sååå gott med rabarberpaj... till påsk :-))) Så underbart att våren är tidig i år!!!
Kram
Charlotte
Mmm, har dina redan börjat titta upp! Inte här än, men kanske om en vecka, om vädret håller i sig! :) Mia
Så härligt! Det är allt ett härligt vårtecken! Här tror jag inte den kommit upp med sina fina knoppar ännu. Men jag ska hålla ögonen öppna! Rabarberpaj, det är vårkänning det!(:D
Ha det fint!
Åh rabarber och jag tog död på min.Nu börjar allt igen så underbart.
Har en trevlig helg
Rabarberne er også godt på vej her.
Tak for kigget.
Skicka en kommentar