Om Svenska Trädgårsbloggar.se

OBS OBS OBS Sidan är under uppbyggnad...

Så här tänker vi...
Syftet med denna blogg är inget annat än att vara en glad samlingssajt för trädgårdsinspiratörer, där man kan finna andra likasinnade och själv synas i ett positivt sammanhang. 
Det är en samlingsplats för oss trädgårdsentusiaster, nybörjare såväl som erfarna trädgårdsfantaster som älskar trädgård och inspireras av grönt på olika sätt.
Här ska ni och vi kunna ta del av nyheter,  kalendarium, tävlingar mm. Har ni några förslag på vad ni vill se här, så är vi glada att få ta del av dom!Vilka är vi..?
Vi som skriver kallar oss Garden Coacher. Vi har alla varsin egen blogg, så denna blogg skriver och sköter vi lite vid sidan om så att säga.  Här kan du läsa mer om vilka vi är.


Vad vill vi?
Vi hoppas att vi tillsammans med er ska medverka till att göra sajten rolig och omväxlande. Man kanske kan se sajten som en slags service-sajt för alla oss medlemmar.


Är det nån som tjänar på STB.se?
I dagsläget är det ingen som tjänar på att skriva eller medverka på denna blogg, men om det är någon som har bra förslag på hur det skulle kunna ordnas är vi idel öra...:-) Annars räcker kärleken från alla er bloggare väldigt långt för oss! Det är den som driver oss att göra det här som en rolig och annorlunda grej. Den och vårt egna brinnande intresse för grönt i alla dess former!Vill du bli medlem?
Oavsett om du har en villa, radhus, balkong, kolonilott eller slottsträdgård är du välkommen att ansöka om medlemsskap, om du också skriver en blogg där detta gröna intresse syns! Sajten är inte ett ställe att marknadsföra sin blogg, utan ett ställe för aktiva bloggare att hitta andra bloggar, delta och dela med sig.  Läs här hur du ansöker om medlemsskap.


Kontakt:
Om du vill komma i kontakt med oss, så skicka ett mail till Hillevi som är huvudadministratör på sajten.♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥

Ha en skön grön dag,
hälsar era Garden Coacher!

Hillevi  ♥  Charlotte  ♥  Charlotta  ♥  Anna