2011-10-23

Säg Heeej! till nya Garden Coacherna!

Idag har jag det stora nöjet att presentera tre nya Garden Coacher till bloggen!
Jag och dessa tre trädgårdsälskande bloggare (såklart:-) ska tillsammans hjälpas åt att göra denna samlingsblogg till en intressant samlingsplats.

Här kommer en  liten smygkik på dom, från Söder till Norr. Kommande veckan presenterar de mer av sig och sina trädgårdar, missa inte det!

Deep South Garden Coach Anna...
Anna förde in sann färgglädje och exotiska inslag i min bloggvärld. Hennes blogg är ett eldorado av färg och designtips för trädgården! Hennes egen täppa ligger i Malmö, endast 180kvm stor i zon 0-1, en välutnyttjad och oerhört spännande trädgård med djungelförtecken och rena synvillor! Ett litet City Garden masterpiece helt enkelt:-) Me like very much!
Smygkika här vad Anna skriver....
Foto Anna Vattenkannas Trädgård
Jag älskar allt som har med trädgård att göra. Jag arbetar som trädgårdsdesigner och har trädgård som mitt stora intresse och i min blogg Anna Vattenkannas Trädgård kan du hitta både det ena och det andra om just trädgård.
Eftersom jag bor och verkar allra längst ner i vårt avlånga land, Malmö, ligger det nära till hands att jag håller lite extra koll på trädgårdshändelser här Deep South och dessutom tänker jag tipsa om danska trädgårdsbloggar framöver. Det här ska bli roligt!...
Läs mer om Anna på måndag!! Då skriver hon mer om vad hennes hjärta klappar för och visar bilder från sin idérika trädgård!
Kitchen Garden Coach Charlotta...
Charlotta fångade mig med sitt passionerade odlande av både trädgård och köksland, och numera också komposterande:-) Hennes blogg är en ljuvlig resa mellan pelargoner och bondbönor, från sådder till middagsbordet till komposten, allt i en kärleksfull blandning. Charlottes trädgård ligger i Småland, zon 3-4 och är ca 8000kvm, och hon har den köksträdgård som jag vill ha...:-)
Här kommer en sneakpeak som Charlotta skrivit...
Foto Cesars Trädgård
Frankofil och odlarnörd, c’est moi. Jag arbetar som språklärare och på min fritid ägnar jag mig åt vår trädgård och skriver i trädgårdsbloggen Cesars trädgård.
Mitt inne i mörkaste Småland lever jag sedan 10 år ett skönt trädgårdsliv. Trädgården och vår tomt är så pass stor att det nästan är tur att det finns finansiella och tidsmässiga begränsningar för att bygga ut den.... 

Läs mer om Charlotta på onsdag!! Då skriver hon mer om vad hennes hjärta klappar för och visar bilder från sin passionerade trädgård!
Nordic Garden Coach Charlotte...
Charlottes trädgårdsmagi ligger i vackra kompositioner och stilleben. All magi utförs i hennes trädgård där hon ständigt visar nya idéer. Jag minns första gången jag fick syn på den i hennes blogg... Det kändes som om hon gestaltade allt jag drömt om och lite mer... eller - myyyycket mer:-)
Smygläs lite vad Charlotte skriver här...
Foto Trädgårdsflow
Jag är en trädgårdsälskare som huserar i trädgård på ca 1 800 kvm belägen i Sundsvall, zon 4. I den odlar jag, är kreativ, vilar, får energi och en stor överdos av trädgårdglädje. Driver bloggen Trädgårdsflow, som kort och gott handlar om mitt trädgårdsliv. När jag startade den kunde jag aldrig ana hur många trädgårdsvänner jag skulle få, och hur mycket inspiration och nya lärdomar trädgårdsbloggvärlden skulle ge...

Läs mer om Charlotte på fredag!! Då skriver hon  mer om vad hennes hjärta klappar för och visar bilder från sin inspirerande trädgård!
Ha en underbar helg alla Garden Lovers!

önskar er
Garden Coach Hillevi
(som ni ju kunde läsa mer om igår...
Och taaack för era rara kommentarer:-).

8 kommentarer:

Anonym sa...

Åh så roligt att fler får ta del av dessa tre inspirationsboostade bloggar! Kan inte tänka mig några bättre coacher, bra val! :) Kram Hanna

Helens trädgård sa...

Hej, hej!
Kul att 'se' er alla 3 här :=)

Acchleja-Carro sa...

Det där låter som ett bra upplägg! Spridda över Sverige och med olika infallsvinklar. Och med varsin fin blogg till på köpet! Där har du ett bra gäng att samarbeta med, tror jag!
Ha det fint! /Caroline

gittan sa...

Riktigt nice!
Men du pssst... Hillevissan... jag hittar inte min blogg i listan???? Har ju mailat dig för läääänge sedan. Har vi tapapt bort mig =§
Kram!

Tina sa...

Kul!!!
Då får man väl säga Heeej & välkomna till nya Garden Coacherna!
Å till dig Hillevi för du fixat ihop ett kanongäng.Ska bli kul att få följa er!
Må så gott
Kram Jordråttan

Anna-Karin, Landet Krokus sa...

Heja, heja! Vilket team du har satt i hop Hillevi! :) Oslagbart!
Kramar i massor!

Trädgårdsmakare Hillevissan sa...

.

Heeej!
Och tack för alla era rara och värmande kommentarer till mig, och om det nya teamet! Det känns jättespännande det här! kram H.

TrädgårdsPrinsessan sa...

Klockrent gäng! :-) Ska bli roligt att hänga med!

/Annika