2012-05-03

Annas Kloka Hem

Har ni sett tidningen Kloka Hem? Just nu kan man läsa en artikel om vår egen Anna Vattenkannas Trädgård där!! Jag har själv inte sett numret ännu, men hoppas få tag på den senare idag.


Anna Vattenkanna har en underbar blogg som jag alltid blir sprattlande glad av. Kloka och annorlunda tankar och idéer, blandat med festliga och lite galna inlägg. Fnissvarning, heeeeelt i min smak!
Anna skriver så bra och pedagogiskt att man rätt som det är kan börja älska både ölandstok, taggiga berberisbuskar och annat som man trodde att man avskydde...:-)


Att Anna dessutom har en av de allra finaste trädgårdar, gör mig ännu gladare och nästan lite stolt (som om hennes framgång nästan spiller lite glans på mig som känner henne:-) Ja  - ni vet säkert hur det känns när någon bloggkompis syns "därute"... man blir varm och glad på ett alldeles speciellt sätt). 


Annas trädgård består av flera små rum som hon skickligt har konstruerat/designat. Hade jag bott i Skåne så skulle Anna vara den första jag ringde till om jag ville ha hjälp med trädgårdsplanering eller växtval för det mildare skåneklimatet.
Kolla bara den underbara gröna bladkompositionen på bilden ovan! Sååå snyggt - LoveLove!
Artikeln är tio sidor lång, så det finns säkert mycket ögongodis där från hennes olika trädgårdsrum. Så marsch pannkaka iväg och köp den!Vi lär säkert se mycket mer av hennes 180 kvadratmeter trädgård i andra tidningar så småningom för Anna har nu fått blodad tand och skriver för glatta livet! (Ja, ni läste rätt!! 180kvm....)
Gå in på Annas blogg och se själv hur man trollar med liten yta, i marginalen har Anna länkar till en del braiga inlägg om illusioner och hennes trädgård. (Alla bilder här är lånade från Annas blogg.)


Det var det hela för idag!
Ha en underbar kväll, här skiner solen!!

Kram från Hillevissan
("Tankar från Trädgårdsmästarn")4 kommentarer:

Maribel sa...

Håller med dig, där fanns mycket fint, ja det är bara att gå till närmaste affär och inhandla den. Ha det gott /Marika

Pia Gustafsson sa...

Håller också med. En av min största inspirationskälla är Anna V. Älskar hennes blogg! Kram Pia

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

Ja, hos Anna får man SÅ mycket smart inspiration!!! Och rolig också dessutom :-))) Hennes trädgård är fantastisk. Har inte heller hunnit med att skaffa tidningen ännu, men ska, aboslutely!!!!!

Stort grattis till dig Anna!!!!
Kram
Charlotte

Charlotta Cesar sa...

Det är en gåta att allt det vackra vi får se från Annas trädgård ryms på ynka 180 kvm. Kan faktiskt få mig att längta till en lite mindre täppa ibland...;)
Kram och stort grattis till dig Anna!