2012-10-02

Nytt bloggmagasin - HAVEFOLKET
Jag vill tipsa om ett sprillans nytt bloggmagasin - HAVEFOLKET. Det är fem danska trädgårdsbloggare, Karina, Marianne, Lone, Lene och Signe, som står bakom och så här beskriver de sig själva:


"Vi er 5 meget, meget forskellige kvinder med det til fælles, at vi har et brændende engagement i haver og en stor lyst til at lave dette havemagasin sammen.
Vi ser vores forskellighed som en styrke. Havefolk er jo netop forskellige, og hvor er det skønt, at vi kan lære af hinanden, provokeres og inspireres af hinanden. Det er mangfoldigheden der gør verden til sådan et interessant sted at være, og forhåbentlig vil vores mangfoldighed også bidrage til at gøre dette magasin til et interessant og inspirerende sted at læse med, uanset om man er typen, der er til blondeduge, gummistøvler eller moderne minimalistisk havearkitektur."

Det är tänkt att ett nytt temanummer ska komma varje söndag och denna vecka, tillika nr 1 av magasinet, är temat urban farming med en hel del intressanta artiklar i ämnet. Svenska Trädgårdsbloggar.se önskar Karina, Marianne, Lone, Lene och Signe lycka till med er satsning och ser fram emot trevlig läsning i ert bloggmagasin!


Klicka HÄR så kommer du direkt till HAVEFOLKET


Hjärtliga hälsningar från er 
Deep South Garden Coach 
Anna


4 kommentarer:

Signe sa...

1000 tak for de fine ord om vores nye blog-magasin :-)
De bedste havehilsner
Signe

Marianne Selvig sa...

1000 tak for din omtale og dine pæne ord, Anna! Det bliver så hyggeligt (snygt?) at "ses" derinde! :)

Havekram
Marianne

Lone sa...

Hej Anna - også tak herfra.
Som du kan se, har vi også lagt link til jer fra vores LINKliste, så vi håber også at kunne hjælpe nogle nye bloglæsere til at finde vej til jeres dejlige blog.

Klem,
Lone

Unknown sa...

Tack snälla för tipset!!